“Çok Sıkı ve Çekişmeli Bir Maç Olacak”

Kardemir D.Ç Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ahmet Gölbek, takımın Trabzonspor maçına hazır olduğunu ve hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söyledi.

SPOR 12.09.2013 19:49:11 0
“Çok Sıkı ve Çekişmeli Bir Maç Olacak”

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçının çok sıkı ve çekişmeli bir maça sahne olacağını anlatan Gölbek, “Trabzon Türkiye’nin dört büyük takımında biri. Çok sıkı bir maç olacak. Trabzon çok güçlü ve değerli bir rakibimiz. İki Karadeniz takımının mücadelesinden biz puan veya puanlar almaya gayret edeceğiz. Takımız 15 günlük arayı çok iyi değerlendirdi. Forvet noktasında da Akpala’yı kiralık olarak aldık ve hocamız bu maçta uygun görürse oynatır. Tam olarak maça hazırız” dedi.
Trabzon basını tarafından bu maçın farklı bir havada olacağının öne çıkarıldığı yönündeki habere ise Gölbek, “ Bunu bir gerginlik olarak görmemek lazım. İki aynı bölge takımının mücadelesinin zevkli ve çekişmesine gelişme olarak görmek lazım. Tolunay hoca Trabzonspor’da çalıştı oradan ayrılması Trabzonspor camiasını hırslandırmış olabilir. Tolunay hocayı da hırslandırmış olabilir. Çok zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Kazanan tarafın bizim olmamızı istiyorum ama Trabzonspor’un gücü geçmiş başarılı ile belli” ifadesinde bulundu.
Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, futbol sahalarında gerekli başarıyı yakalamaya gayret ederken, futbol dışında kulübün kurumsallaşması adına yaptıkları çalışmalarından devam ettiğini anlatarak, Karabük Valisinin bize vermeyi düşündüğü 103 dönümlük alanın tahsisi için gerekli çalışmaları yapmaya çalışıyoruz. Karabükspor 1969 yılında kurulan ve o tarihten buyana ilk kez resmi kurumdan bir talepte bulunuyor. Siyaset kurumu başta olmak üzere Mehmet Ali Şahin, Osman Kahveci ve siyasi temsilcileri olmak üzere Valimiz İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Defterdar ve Milli Emlak müdürü her türlü kolaylığı sağlamaya çalıyorlar. Bu yerin tahsisi bir yılda zor çıkar denilmesine rağmen 15 -20 gün kısa sürede çıkacak ve oraya bir tesis yapacağız. Bu noktada TFF’den de kaynak talebinde gerekli girişimler yaparak sözler aldık” diye konuştu.
Öte yandan Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün akşam yaptığı son idman ile tamamlayacak olan Karabükspor yarın kara yolu ile Ankara`ya geçerek buradan da hava yolu ile Trabzon`a geçerek maç saatini bekleyecek.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °